Kontaktuppgifter

Verksamhetsansvarig är Kajsa Lindecrantz, Leg. veterinär och Sofie Gustafsson, djurvårdare nivå 3

Har ditt djur kräkningar, diarré, klåda eller hosta? Låt ditt djur sitta kvar i bilen eller vänta ute när Ni anmäler Er i receptionen, detta för att minska smittspridning.

Smådjur (1)

Öppettider:

    • 07.30-16.30
    • 12.00-13.00

Kvinnlig djurvårdare i Varberg

GDPR – Information till våra djurägare om vår behandling av era personuppgifter

För att kunna administrera kundavtalet mellan oss och kunden behöver vi samla in och lagra vissa personuppgifter om våra kunder (innefattande namn, adress, telefonnummer samt organisations- eller personnummer). Insamlingen av personuppgifterna sker i samband med att kunden köper tjänster av oss. Vi på Hallands Djursjukhus behandlar våra kunders personuppgifter i överensstämmelse med tillämplig lagstiftning. Personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifterna är Hallands Djursjukhus AB. Ändamålet för vår behandling av våra kunders personuppgifter är att administrera kundavtalet mellan oss och kunden. Personnummer samlas in och lagras för att vi ska kunna göra en säker identifiering av våra kunder. Kunden informeras även om att vi enligt lag kan vara tvingade att lämna ut kundens personuppgifter till annan (t.ex. myndighet eller domstol).

Genom att skriva till Hallands Djursjukhus på adressen Hallands Djursjukhus AB, Björkgatan 19, 311 68 Slöinge eller info@hallandsdjursjukhus.se kan du få veta vilka uppgifter vi har registrerat om dig och hur dessa används.

För administrativa frågor är Ni välkomna att kontakta huvudkontoret i Slöinge vardagar mellan 07.30-16.00. Kontoret når Ni på nummer 0346-488 83 eller via faktura@hallandsdjursjukhus.se